Certificaat

Certificaten

Productcertificatie of productkwalificatie is het proces van het certificeren dat een bepaald product geslaagd is voor prestatietests en kwaliteitsborgingstests, en dat het voldoet aan de kwalificatiecriteria die zijn vastgelegd in contracten, verordeningen of specificaties (in de productcertificatie-industrie meestal "certificatieschema's" genoemd).

Als u overweegt om een spray-schuimisolatie aan te schaffen, raden wij u aan om te vragen naar de geldige certificaten en om ervoor zorgen dat het product de CE-markering Europe-certificering heeft. De authenticiteit van de gegevens en certificaten checken kan altijd door de certificatie-instelling te controleren en ervoor te zorgen dat het certificaat authentiek is. Tevens is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de fabrikant de certificering uitvoert. De markt blijkt veel ondermaatse materialen te bevatten, die niet de vereiste prestaties weten te leveren. Ze zijn ontvlambaar en soms zelfs levensbedreigend.

OP ZOEK GAAN NAAR VERVANGERS VAN LAGE KWALITEIT

Sommige landen staan het gebruik van ingrediënten toe die in andere landen verboden zijn. Het is daarom noodzakelijk om een fabrikant van hoogwaardige materialen te kiezen die kunnen worden gebruikt voor de productie van hoogwaardige spuitschuimisolatie. Een andere belangrijke stap is de juiste keuze van het toepassingsbedrijf. Deze stap is van cruciaal belang omdat deze van invloed is op de uiteindelijke parameters van de schuimisolatie. De toepassing moet worden uitgevoerd door een goed opgeleid applicatiebedrijf met inachtneming van een aantal stappen. Met de juiste technische achtergrond en voldoende kennis weten ze wat ze moeten doen.

TOEPASSING BEDRIJFSSELECTIE

Het is daarom belangrijk om relevante gegevens te vinden over de fabrikant/lokale vertegenwoordiger en over de geschiedenis van het product in de landen waar het is gebruikt. Het is ook nuttig om de mogelijkheid te hebben om te controleren welk bedrijf de schuimisolatie zal aanbrengen. Zoals hierboven beschreven, worden niet alle isolatieschuimsoorten in de EU-landen verkocht. Daarom is het belangrijk om na te gaan wat het bedrijf te bieden heeft.

ISOLATIEMATERIALEN HONTER

HONTER GmbH is de leverancier van de EXY premium-schuimisolatie. Het levert verschillende soorten spray-schuimisolatie en beschermende dakcoatings voor de Europese markt. Al deze producten van één fabrikant hebben verschillende technische eigenschappen, afhankelijk van de beoogde toepassing - isolatieschuimen zijn ontworpen voor een bepaald doel, waarbij de nadruk ligt op perfecte isolerende eigenschappen op een bepaalde plaats. Onze producten hebben aangegeven parameters en eigenschappen en garanderen de energiebesparing. De producten worden getest en gecertificeerd in toonaangevende laboratoria, niet alleen binnen de EU, maar ook in Canada en de VS, dankzij een objectieve beoordeling en onderzoek van alle belangrijke eigenschappen die vereist zijn voor een product van topkwaliteit. In de EU worden onze producten getest door TZUS (Tsjechische Republiek) www.tzus.cz, Pavus a.s. www.pavus.cz, Pavus a.s.

FROTH-PAK™ 180 Insulation kit

Declaration of Performance 439.37 KB Download
 

FROTH-PAK™ 600 Insulation kit

Declaration of Performance 439.37 KB Download
 

Meer dan 1000 partners wereldwijd!

Vind een partner in jouw land

Vraag offerte

Arzel niet ons te contacteren bij vragen

Naam:
Famillienaam:
e-mail:
Telefoon:
Werfadres (Land)
Vraag voor:
Binnen isolatie
Buiten isolatie
Injectie schuim voor holle ruimtes
Beschermende coating voor bestaande en nieuwe daken