PLAFONDISOLATIE

Het isoleren van het plafond is net zo belangrijk voor de isolatie van het huis. Isolatie van het plafond maakt meestal deel uit van de eerste bouw van een huis, maar als dit nog niet in de bouwfase is gebeurd is het lastiger om het plafond te isoleren. De isolatie wordt voornamelijk uitgevoerd door middel van warmte-isolatie van het dak op zolder tussen de afzonderlijke balken, om warmteverlies tegen te houden en om de warmte binnen bepaalde ruimtes te behouden.

PLAFONDISOLATIE IN EEN KELDER

De isolatie van een kelderplafond wordt voornamelijk uitgevoerd om de thermische isolatie van de kamers boven de kelder te verbeteren. De isolatielaag voorkomt warmteverlies en zorgt zo voor een warmere vloer op de begane grond. Met name in oudere appartementen ontbreekt deze isolatielaag meestal in het plafond van een kelder, die de kelder van het woongedeelte scheidt. De isolatie van het plafond in de kelder wordt van onderaf aangebracht, dit is een natuurlijke manier om dit uit te voeren.

Met de EXY 34 HFO isolatieschuim met gesloten celstructuur krijgt u een enorm luchtdichte, dampdichte en waterdichte laag voor uw kelder. Isolatie van het plafond in de kelder met Honter spray-schuimisolatie is natuurlijk omdat het een spuitapplicatie is Het komt op alle moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de ruimte tussen de buizen en dergelijke.

Meer dan 1000 partners wereldwijd!

Vind een partner in jouw land

Vraag offerte

Arzel niet ons te contacteren bij vragen

Naam:
Famillienaam:
e-mail:
Telefoon:
Werfadres (Land)
Vraag voor:
Binnen isolatie
Buiten isolatie
Injectie schuim voor holle ruimtes
Beschermende coating voor bestaande en nieuwe daken