ISOLATIE VAN DE LOFT

Het kiezen van de juiste isolatie voor uw loft is de eerste stap die u moet zetten om de ruimte bewoonbaar te maken. Dankzij onze hoogwaardige isolatiematerialen creëert u zowel een thermische als een geluidsisolatielaag. Maar ook als u de loft niet gebruikt is loftisolatie de moeite waard. De thermische isolatie van de loft voorkomt warmteverlies vanuit uw huis.

ISOLATIE VAN EEN LOFT

Een van de belangrijkste problemen bij de isolatie van een loft is de vorming van schimmel in het plafond of de vloer, hier condenseert vocht omdat de isolatie van de zolder een vochtscherm creëert. Door het gebruik van spuitisolatieschuim EXY 09 met open celstructuur en EXY 34 HFO met gesloten celstructuur voorkomt u niet alleen warmteverlies, maar ook condensatie van damp en de daaropvolgende schimmelvorming.

ISOLATIE VAN HET LOFT PLAFOND TUSSEN DE BALKEN

In een loft wordt de isolatielaag aangebracht voor de thermische isolatie van het loft plafond tussen de balken, waar het gebruik van schuimisolatie met een open celstructuur het meest geschikt is. EXY 09 tweecomponenten-schuimisolatie met open celstructuur is op waterbasis en kan vochtophoping na het spuiten voorkomen. Het is flexibel, scheurt of krimpt niet en heeft nog steeds dezelfde isolerende eigenschappen. Sproeischuim is gemakkelijk aan te brengen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen tussen de balken en zelfs tijdens de wintermaanden met temperaturen tot -6°C. Bij het spuiten neemt het volume van de schuimisolatie meerdere malen toe, vult kieren op en voorkomt zo dat de kou via de onverwarmde zolderruimte het huis binnendringt.

THERMISCHE ISOLATIE VAN DE LOFT

Spuitisolatie met een open celstructuur is geschikt voor de thermische isolatie van de loft vloer, waardoor dit een leefruimte wordt die naast de thermische isolatielaag ook een geluidsisolatie vormt. Eenvoudige spuitapplicatie maakt een breed scala aan toepassingen mogelijk, van een vloer tot afgeschuinde loft verdiepingen. EXY-spuitschuimisolatie vult eventuele kieren op en creëert een naadloze isolatielaag van 5 cm om een vochtscherm te creëren. Sproeischuim biedt niet alleen thermische isolatie van de loft vloer, maar ook een 300-voudige versterking van de constructie van het gebouw. Dit geïsoleerde dak of huis met een loft verandert ineens in een zeer veilige plaats en beschermt u tegen extreme weersomstandigheden.

Meer dan 1000 partners wereldwijd!

Vind een partner in jouw land

Vraag offerte

Arzel niet ons te contacteren bij vragen

Naam:
Famillienaam:
e-mail:
Telefoon:
Werfadres (Land)
Vraag voor:
Binnen isolatie
Buiten isolatie
Injectie schuim voor holle ruimtes
Beschermende coating voor bestaande en nieuwe daken