DAKISOLATIE

Voor alle soorten huizen en gebouwen is het dak een van de meest blootgestelde delen van een gebouw, dit komt door het feit dat het niet alleen wordt blootgesteld aan voortdurend veranderende weersomstandigheden, maar ook aan Uv-straling en/of, in het geval van een plat dak, stilstaand water. De belangrijkste taak van het dak is het verzekeren van de waterbestendigheid en het voorkomen van temperatuurschommelingen, dit is de reden dat thermische isolatie van het dak een uitstekende investering is om te maken. Tot 70% van de warmte ontsnapt in de winter door het dak en in de zomermaanden kan het binnen te warm worden en zelfs oncomfortabel worden. Met EXY-spuitschuimisolatie kunt u de nodige dakisolatie verkrijgen met een minimale belasting van de structuur en zonder het gebruik van koudebruggen. Hoogwaardige spray-schuimisolatie voor dakisolatie vereist minimaal onderhoud, waarbij de beschermende coating om de 10 tot 30 jaar wordt gerepareerd. De levensduur van de isolatiematerialen bedraagt bij regelmatig onderhoud minstens 50 jaar.

VOORDELEN VAN DAKISOLATIE MET EPOXY ISOLATIE

  • een bewezen traditie van hoogwaardige kwaliteit van de afgelopen 35 jaar
  • 100% naadloze, monolithische en sterk hechtende lagen
  • besparing op de stookkosten tot wel 50%
  • lange levensduur met minimale onderhoudskosten

isolatiematerialen zijn geschikt voor:

ISOLATIE VAN SCHUINE DAKEN

Schuine daken zijn meestal de plaats waar het warmteverlies optreedt. Om ze te beschermen en om te zorgen voor een aangename temperatuur in het hele huis tijdens de winter- en zomermaanden, is goede isolatie noodzakelijk. EXY-spuitschuimisolatie is geschikt voor de thermische isolatie van schuine daken.. Als het aankomt op het type sprayisolatieschuim zijn er vele varianten waar u uit kunt kiezen, waaronder de gesloten cel varianten die geschikt zijn voor het creëren van een lucht- en dampdichte afdichting. Houd er rekening mee dat deze schuimisolatie geschikt moet zijn voor de gewenste toepassing en dat het moet gaan om dakschuim. Isolatieschuim met een open structuur is daarentegen wel geschikt voor het isoleren van ruimten met verschillende temperaturen, bijvoorbeeld waar lucht- en waterdampbewegingen gewenst zijn. Hier kan men denken aan houtconstructies waarbij de ondergrond moet ademen.

THERMISCHE ISOLATIE VAN PLATTE DAKEN

De thermische isolatie van platte daken voorkomt warmteverlies, het binnendringen van water in het interieur van het huis en versterkt tegelijkertijd het dak, dit kan nuttig zijn voor daken met een hoge sneeuwbelasting. Deze toepassing is zeer efficiënt en biedt snel een dubbel voordeel: thermische isolatie van het platte dak en minder lekkages in het dak. Hoogwaardige spuitschuimisolatie in combinatie met HONTER-dakisolatiecoatings helpen u niet alleen klimaatverandering en dak opwarming te voorkomen, maar verlengen ook de levensduur van een dak tegen een schappelijke prijs.

Meer dan 1000 partners wereldwijd!

Vind een partner in jouw land

Vraag offerte

Arzel niet ons te contacteren bij vragen

Naam:
Famillienaam:
e-mail:
Telefoon:
Werfadres (Land)
Vraag voor:
Binnen isolatie
Buiten isolatie
Injectie schuim voor holle ruimtes
Beschermende coating voor bestaande en nieuwe daken