HUISISOLATIE

Bent u van plan om uw huis te isoleren? Of het nu gaat om uw eengezinswoning, een huisje, een geprefabriceerde woning of een kantoorgebouw, de belangrijkste voorwaarde voor succes is de keuze van de juiste isolatiekwaliteit. HONTER-isolatiematerialen bieden bewezen kwaliteit en een breed scala aan toepassingen, van de warmte-isolatie van funderingen en gevels tot en met daken van verschillende soorten gebouwen.

ISOLATIE VAN GEBOUWEN EN GEZINSWONINGEN

  • Warmte-isolatie van gezinswoningen
  • Warmte-isolatie van gebouwen - administratief, industrieel, enz.
  • Isolatie van verschillende elementen, niet alleen voor gebruik in de bouwsector.

Onze isolatiematerialen zijn voorzien van de laatste certificaten en zijn onderworpen aan de laatste normen van de Europese Unie. Ons isolatiemateriaal voor woningisolatie wordt getest in toonaangevende laboratoria in Europa, Canada en de VS. Dit betekent dat het wordt geleverd met certificaten die de eersteklas kwaliteit voor toepassing overal ter wereld bevestigen. De producten hebben een unieke samenstelling die wij als enige bedrijf in Europa aanbieden. Wij leveren ze al vele jaren aan de Scandinavische landen, waar ze veel voorkomen en uitstekende resultaten behalen, bevestigd door de juiste certificaten.

Wij bieden verschillende soorten isolatieschuim voor de isolatie van woningen aan, afhankelijk van waar het zal worden gebruikt:

Meer dan 1000 partners wereldwijd!

Vind een partner in jouw land

Vraag offerte

Arzel niet ons te contacteren bij vragen

Naam:
Famillienaam:
e-mail:
Telefoon:
Werfadres (Land)
Vraag voor:
Binnen isolatie
Buiten isolatie
Injectie schuim voor holle ruimtes
Beschermende coating voor bestaande en nieuwe daken